Categorieën
Nieuws

Platvloers bij Arnhem live

Popcentrum Jacobiberg en Luxor Live presenteren Arnhem Live: een online livestream-platform voor livemuziek, webradio, DJ-sets en een podium waar de lokale popscene in tijden van corona weer aan de slag kan!

De shows van Arnhem Live zijn gratis te live volgen en terug te kijken. Vind je dit vet? Support ze dan met een donatie. Negentig procent van het gedoneerde bedrag gaat naar de artiesten, met de rest houden ze het platform ALiVE

Hoe te doneren? Klik op het plaatje hierboven!

Categorieën
Nieuws

Platvloers live @Brebl

Platvloers Brebl
Bij de concerten in juli delen Brebl en de artiesten de inkomsten, daarom is het kaartje iets duurder dan je gewend bent. We zitten beide in zwaar weer. Live muziek kan niet zonder artiesten, en artiesten kunnen niet zonder een podium.

Categorieën
Nieuws

Nieuwe clip nu online!

Hier is onze nieuwe single ‘Wat Is De Naam’. Onze eigen Konstrukto (Arjen den Boer) heeft de clip gemaakt en rijmt er flink op los. Le Professeur (Patrick de Rozario) op gitaar, Mo (Robert Klaassen) op drums en percussie en Jheronimus Duko (Jeroen Kurpershoek) mocht Moog bass spelen, rappen en zelfs een basgitaar solo spelen! En ook de mix komt uit laatstgenoemde zijn eigen home studio.

Geniet ervan! 

Categorieën
Nieuws

Homegig Platvloers

Hoi fijne mensen,
Hopelijk gaat het goed met iedereen! Wij kunnen net als elke band niet optreden in deze tijd. Vandaar dat we op deze manier jullie toch willen vermaken met een nummer van onze show.
Dus allen, hier een Platvloers feestje voor in je huiskamer.
Geniet van (Zo funky als) Franse Kaas!

Hou je taai! Platvloers

Categorieën
Nieuws

Platvloers live @ The Stage

Categorieën
Nieuws

Vier de lente met Platvloers

Categorieën
Nieuws

Key May // Azuzu & Cesco // Platvloers

Categorieën
Nieuws

Nieuwe single nu online!

Bezig met de voorbereidingen voor de clip van Bezing De Dag

Hier is onze nieuwe single ‘Bezing de dag’. En Marit Trienekens zingt ook mee! Veel kijk en luister plezier allemaal met ‘Bezing De Dag’